Vragen over het Eerlijk T-shirt

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over het Eerlijk T-shirt van Solidaridad.

1. Is het Eerlijk T-shirt ook in andere kleuren verkrijgbaar?

Nee, het Eerlijk T-shirt is alleen verkrijgbaar in grijs-groen. Zowel het mannen als het vrouwen T-shirt heeft een oranje opdruk met de tekst "Eerlijk T-shirt, powered by Solidaridad".

2. Wat is het verschil tussen het T-shirt voor mannen en vrouwen?

Het Eerlijk T-shirt voor vrouwen heeft een drie kwart mouw, een wijde hals en een losse vrouwelijke snit. De voorkant van het T-shirt is net iets korter dan de achterkant.

Het Eerlijk T-shirt voor mannen is een v-hals T-shirt met korte mouwen en een basic fit.

3. Wanneer wordt het Eerlijk T-shirt geleverd?

Eén keer per week worden de Eerlijke T-shirts verzonden. De levertijd is ongeveer 10 werkdagen, mits je T-shirt op voorraad is natuurlijk! Mocht jouw maat niet meer beschikbaar zijn, dan krijg je daarvan bij de bestelling al een melding.

4. Kan ik mijn geld terug krijgen als het Eerlijk T-shirt toch niet bevalt?

Het Eerlijk T-shirt krijg je feitelijk als dank voor je donatie aan Solidaridad. Met jouw financiële steun kunnen wij onze projecten, zoals in de textielsector, blijven door ontwikkelen. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat je wel heel blij wordt van jouw Eerlijk T-shirt en dat je hem met plezier draagt én zo ook andere mensen inspireert. Mocht het shirt jou toch niet bevallen, dan weten we zeker dat je er iemand anders heel blij mee kan maken!

5. Valt het Eerlijk T-shirt groot of klein?

De maatvoering van het Eerlijk T-shirt is gebaseerd op de lichaamsbouw van de Nederlandse vrouw en man. Beide modellen hebben een comfortabele pasvorm.

6. Hoe weet ik zeker dat het Eerlijk T-shirt eerlijk geproduceerd is?
Alle bedrijven in India en Nederland, die bij het maken van het Eerlijk T-shirt betrokken zijn, voldoen aan verschillende standaarden die bijdragen aan mens- en milieuvriendelijke productie. Daarom draagt het Eerlijk T-shirt het GOTS certificaat dat een keurmerk is voor biologische katoen en milieuvriendelijke verwerking van katoen, doek en kleding. Bovendien draagt het Eerlijk T-shirt het Fairtrade keurmerk dat bijdraagt aan eerlijke productieomstandigheden en handel. Lees meer.

Andere vragen?

Heb je andere vragen over het Eerlijk T-shirt, neem dan contact met ons op.