Het is voor Solidaridad van groot belang dat onze collega’s goede dienstverlening bieden en integer handelen. Is er toch iets dat niet naar wens verloopt? Of krijg je te maken met ongewenst gedrag of een integriteitschending? Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten. Wij zullen dan ons uiterste best doen jouw klacht of melding zo snel mogelijk te behandelen. Uiteraard  in vertrouwen. Als het nodig is, schakelen we onze integriteitsadviseur in.

Telefonisch 

Wij zijn op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 030-2720313. Wanneer je ons belt, proberen we je direct van dienst te zijn. Als dat niet lukt, bellen we je later terug. We sturen je altijd een schriftelijke bevestiging van ons antwoord. 

Schriftelijk

Schriftelijk zijn wij bereikbaar via info@solidaridad.nl. Je  krijgt  zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 10 werkdagen na ontvangst van de klacht of melding een reactie.

Als een reactie langer duurt

Als de klacht of integriteitsmelding niet binnen 2 weken kan worden opgevolgd, krijg je binnen deze termijn een ontvangstbevestiging met daarin informatie over de verdere afhandeling en de verwachte tijdsduur.