Doorgeven

 • Nalaten

  Wat wil ik nalaten? De wereldbevolking groeit. De middenklasse groeit. De vraag naar producten groeit. Onze droom is om deze groei duurzaam te maken, met respect voor mens én milieu. Is dit ook jouw droom?

  Dan kun je ervoor kiezen om Solidaridad tot erfgenaam te benoemen, of een legaat op te nemen in jouw testament. Wij zullen jouw bijzondere donatie gebruiken om ons te blijven inzetten voor jouw en onze idealen.

  Lees meer over nalaten

 • Schenken

  Jouw bijdrage betekent veel voor ons. Elke donatie brengt ons dichterbij ons doel: het realiseren van een eerlijke en duurzame handel. Het is daarom goed nieuws dat schenken nu nog eenvoudiger kan. Sinds 1 januari 2014 is het mogelijk om periodiek te schenken zonder tussenkomst van de notaris.

  Lees meer over schenken

Kom in actie

 • Wil je de uitbuiting van arbeiders, boeren en mijnwerkers tegengaan? Kom dan in actie! Samen kunnen wij het verschil maken. Steun de activiteiten van Solidaridad op jouw eigen manier.

  Dit kan een sponsorloop van een individuele hardloper zijn, maar ook een schoolklas die heitjes voor karweitjes uitvoert. Alle hulp is welkom!

  Doe mee!

Kerkenactie 2017/2018

Genieten van een lekker kopje koffie? Dat doen we steeds vaker. Wereldwijd stijgt de vraag naar koffie jaarlijks met 1,3%. De koffieproductie blijft echter achter en heeft bovendien een enorme impact op het klimaat. Solidaridad traint kleine koffieboeren in Colombia, Mexico en Peru daarom in klimaatvriendelijke koffieproductie. Zo houden ze hun productie op peil en gaan ze klimaatveranderingen tegen.

Lees meer