Doorgeven

 • Nalaten

  Wat wil ik nalaten? De wereldbevolking groeit. De middenklasse groeit. De vraag naar producten groeit. Onze droom is om deze groei duurzaam te maken, met respect voor mens én milieu. Is dit ook jouw droom?

  Dan kun je ervoor kiezen om Solidaridad tot erfgenaam te benoemen, of een legaat op te nemen in jouw testament. Wij zullen jouw bijzondere donatie gebruiken om ons te blijven inzetten voor jouw en onze idealen.

  Lees meer over nalaten

 • Schenken

  Jouw bijdrage betekent veel voor ons. Elke donatie brengt ons dichterbij ons doel: het realiseren van een eerlijke en duurzame handel. Het is daarom goed nieuws dat schenken nu nog eenvoudiger kan. Sinds 1 januari 2014 is het mogelijk om periodiek te schenken zonder tussenkomst van de notaris.

  Lees meer over schenken

Kom in actie

 • Wil je de uitbuiting van arbeiders, boeren en mijnwerkers tegengaan? Kom dan in actie! Samen kunnen wij het verschil maken. Steun de activiteiten van Solidaridad op jouw eigen manier.

  Dit kan een sponsorloop van een individuele hardloper zijn, maar ook een schoolklas die heitjes voor karweitjes uitvoert. Alle hulp is welkom!

  Doe mee!

Adventscampagne 2019

Lang niet alle kleding is eerlijk gemaakt. Is bijvoorbeeld de katoen van het t-shirt dat je nu draagt, op een milieuvriendelijke manier geteeld? En heeft de boer genoeg verdiend om zijn kinderen naar school te sturen? Hoe zijn eigenlijk de arbeidsomstandigheden in de textielfabriek?  Het is ontzettend moelijk om hierachter te komen. De meeste kleding kun je niet traceren naar de bron. Daardoor weet je nooit zeker of je kleding schade heeft toegebracht aan mens en milieu.

Solidaridad is in Ethiopië een project gestart om hier verandering in te brengen. Helpt u mee bij de realisatie van een eerlijkere kledingsector? Vanaf begin november 2019 zijn op deze pagina materialen te downloaden voor een adventscampagne om bij te dragen aan ons textielproject. 

lees meer