Doorgeven

 • Nalaten

  Wat wil ik nalaten? De wereldbevolking groeit. De middenklasse groeit. De vraag naar producten groeit. Onze droom is om deze groei duurzaam te maken, met respect voor mens én milieu. Is dit ook jouw droom?

  Dan kun je ervoor kiezen om Solidaridad tot erfgenaam te benoemen, of een legaat op te nemen in jouw testament. Wij zullen jouw bijzondere donatie gebruiken om ons te blijven inzetten voor jouw en onze idealen.

  Lees meer over nalaten

 • Schenken

  Jouw bijdrage betekent veel voor ons. Elke donatie brengt ons dichterbij ons doel: het realiseren van een eerlijke en duurzame handel. Het is daarom goed nieuws dat schenken nu nog eenvoudiger kan. Sinds 1 januari 2014 is het mogelijk om periodiek te schenken zonder tussenkomst van de notaris.

  Lees meer over schenken

Kom in actie

 • Wil je de uitbuiting van arbeiders, boeren en mijnwerkers tegengaan? Kom dan in actie! Samen kunnen wij het verschil maken. Steun de activiteiten van Solidaridad op jouw eigen manier.

  Dit kan een sponsorloop van een individuele hardloper zijn, maar ook een schoolklas die heitjes voor karweitjes uitvoert. Alle hulp is welkom!

  Doe mee!

Kerkenactie 2017/2018

Houdt u ook zo van chocola? De meeste mensen vinden het heerlijk, daarom stijgt de vraag naar cacao explosief. Cacaoboeren in Ghana werken keihard om ons van die chocolade te voorzien.
Maar de cacaoproductie loopt terug en veel boeren leven in bittere armoede. Om te zorgen dat deze en volgende generaties kunnen genieten van chocolade, werkt Solidaridad samen met jonge cacaoboeren aan een duurzame toekomst

Lees meer