“If you want to save the planet, you have to throw a better party, than the ones that are destroying it.”

– Tristam Stuart

Wat is de Impact Fair?

Wil jij op een positieve manier bijdragen aan de wereld van morgen? Op de Impact Fair kom je erachter wat het is dat jij kan doen om een verschil te maken. Meer dan 100 organisaties presenteren hun werk. En dat is alles behalve een saaie beursvloer. Van Escape Room tot VR Experience tot karaokebar! 

Wij bundelen de krachten met Mountain Network en staan op de Impact Fair met een 7 meter hoge klimmuur. Dit doen we omdat de volgende editie van Klimmen Tegen Klimaatarmoede er weer aankomt! In november 2024 kun jij weer de extreme uitdaging aangaan en 12 uur lang de klimmuur op om kleinschalige boeren te steunen. Om vast een voorproefje te geven staan we op de beursvloer met een mobiele klimmuur. 

Wat: Impact Fair met o.a. de 7 meter hoge klimmuuur van Solidaridad
Voor wie: Iedereen die meer impact wil maken en op zoek is naar inspiratie
Waar: Jaarbeurs, Utrecht
Wanneer: 4, 5 en 6 april 2024
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
TicketsScoor je hier – 50% korting met de code solidaridad50%expo

De Impact Fair is een beursvloer vol positieve inspiratie om een verschil te maken. Van 7 meter hoge klimmuur tot Escape Room, en van VR Experience tot karaokebar! 

We ontmoeten je graag

Tijdens de Impact Fair zijn we bij de mobiele klimmuur aanwezig en vertellen we je meer over Klimmen Tegen Klimaatarmoede. Deze 12-urige klimmarathon is een extreme uitdaging waarmee deelnemers zich inzetten tegen de gevolgen van klimaatverandering. Zij laten zich sponsoren voor hun extreme prestatie en halen zoveel mogelijk geld op voor kleinschalige boeren die lijden onder klimaatarmoede.

Kies welke dag bij jou past

De Impact Fair richt zich elke dag op een ander publiek. De donderdag is voor bedrijven, de vrijdag voor de leiders van de toekomst (Gen-Z) en de zaterdag is voor het grote publiek. Dus of je nou een enthousiaste klimmer bent die graag meer wil weten, of bij een organisatie werkt die graag aan Klimmen Tegen Klimaatarmoede zou willen bijdragen. We kijken ernaar uit je te ontmoeten. Check welke dag het beste bij jou past en scoor je ticket.

Kortom, de Impact Fair is een evenement dat je niet wil missen! Kom langs op 4, 5, of 6 april, ga de uitdaging aan op onze klimmuur en laat je inspireren door de verschillende organisaties die zich inzetten voor een betere wereld. Hopelijk tot daar!