Met Dé eerlijke Sweater wil Solidaridad laten zien dat het ook goed kan gaan in de fashion. En dat werkt. Wij vinden het fantastisch dat al honderden mensen inmiddels meehelpen door een statement te maken met Dé eerlijke Sweater. Zo inspireren we de spelers in de fashionwereld hun eigen keten ook op orde te brengen.

Voor de campagne 'Haal de weeffouten uit de fashion' liet Solidaridad 500 truien produceren. Deze sweaters, gemaakt van 100% biologische katoen afkomstig van de coöperatie Chetna Organic en geproduceerd in de fabriek Rajlakshmi, zijn volledig verantwoord. Bij een donatie vanaf €35,- ontvang je Dé eerlijke Sweater. ​

Dankzij de enorme belangstelling hebben we nu de mogelijkheid om nog eens 1000 eerlijke Sweaters te laten produceren. Dit betekent echter wel dat Dé eerlijke Sweater in de meest populaire maten nog even op zich laat wachten. Met name vrouwen zullen even geduld moeten hebben, de damesmodellen in de maten S, M, en XL die vanaf 26 januari besteld zijn, zullen naar verwachting eind maart verzonden worden.

NB Inmiddels is ook de tweede oplage van Dé eerlijke Sweater helemaal op!