Tijd voor actie

Met het protest deden we een dringende oproep aan de politiek om de klimaatcrisis aan te pakken en daar ambitieuze afspraken over te maken. Klimaatverandering raakt ons allemaal. Met name boeren, arbeiders en mijnwerkers aan het begin van de keten worden nu al hard getroffen.

De boodschap is luid en duidelijk: we willen ambitieus én rechtvaardig klimaatbeleid. Wij eisen dat er een einde komt aan het getreuzel en een begin aan échte oplossingen. Dat beleid moet mét de boeren en arbeiders aan het begin van de keten worden vormgegeven. Zij worden niet alleen het hardst getroffen worden door klimaatverandering, maar zijn ook een belangrijk onderdeel van de oplossing.

Belangrijke eisen dus, maar ook een dag vol bijzondere ontmoetingen. Solidaridad-supporters, donateurs en werknemers kwamen samen in de grote menigte op de Dam. Ontzettend bedankt voor jullie steun en aanwezigheid, zowel online als offline.

Foto’s

Solidaridad-supporters, donateurs en werknemers.

Kom zelf in actie

De dag is voorbij, maar het actievoeren nog niet. Wil jij nu in actie komen? Teken dan onze petitie voor een wet die duurzaam en verantwoord ondernemen verplicht maakt. Hiermee laat jij jouw stem voor verandering horen.

Heel veel dank aan de Klimaatcrisis Coalitie voor de organisatie van deze Klimaatmars.