Duurzame kijk- lees- en luistertips

60 klimmers klimmen tegen klimaatarmoede

🧗‍♂️ Op 4 november gaan 60 klimmers 12 uur lang Klimmen tegen Klimaatarmoede! Met deze extreme uitdaging steunen ze koffieboeren die te maken hebben met extreme klimaatuitdagingen. Wil jij de klimmers én koffieboeren supporten met deze extreme uitdaging? Doneer nu

De tijd van goedkope koffie is voorbij

☕📰 De tijd van goedkope koffie is voorbij. Zo blijkt uit onze Koffiebarometer. In dit Trouw artikel lees je hoe de koffiesector zorgt voor armoede, ontbossing en schade aan het klimaat… én wat een oplossing zou zijn.

Gat in je herfsttrui?

🧵 Tijd om de herfsttruien alvast uit de kast te pakken! Heb je er toevallig één met een gat erin? Dan hebben wij een tip: met Woolfiller maak je op een leuke, makkelijke en duurzame manier het gat weer dicht!

Wetgeving voor een betere wereld

⚖ Een wereld zonder slavernij, corruptie, klimaatverandering of instortende textielfabrieken? Klinkt fantastisch toch!? Wetgeving kan ons hier een stap dichterbij brengen.. maar dan moeten bedrijven wel meewerken.

Kom in actie voor het klimaat

🌎 Op zondag 12 november is er weer een mars voor klimaat & rechtvaardigheid en vanuit Solidaridad lopen we mee! Zet ‘m vast in je agenda. Meer info volgt binnenkort.

Duurzame tips in jouw inbox?

Elke maand sturen wij een nieuwsbrief met ons laatste nieuws en duurzame kijk-, lees- en luistertips! Meld je snel aan en ontvang deze duurzame tips in jouw inbox.