Word ook solidair

Kom in actie voor winst voor iedereen

Dit is natuurlijk geen realistische prijs

Maar wel de prijs die de cacaoboer krijgt. Nog steeds verdienen de makers van onze producten te weinig om van te leven. Slechts 7% van de prijs gaat naar de boer. En de cacaoteelt put de aarde steeds meer uit. Dit kan zo niet langer. Kom samen met ons in actie voor winst voor iedereen. Laat zien wat jij een eerlijke verdeling van de prijs vindt.

Doe mee

De Goedkoopste Winkel van Nederland

Op Black Friday komt Solidaridad in actie voor winst voor iedereen, met ‘de Goedkoopste Winkel van Nederland’. In deze winkel tonen we de extreem lage prijs die de boer voor zijn producten krijgt. Dit kan zo niet langer. Daarom kunnen alle bezoekers de prijs eerlijker verdelen: hoe zorgen we ervoor dat de boer wél een leefbaar loon ontvangt? Maar ook: hoeveel moeten we samen investeren in duurzame maatregelen, om onze planeet leefbaar te houden?  

Solidariteit

Alles smaakt beter en ziet er mooier uit als we weten dat de makers er ook beter van worden. En als we weten dat het met liefde voor onze planeet gemaakt is. Dat is waar Solidaridad in gelooft: solidariteit. Solidaridad gelooft dat als we allemaal solidair zijn, niemand tekort komt.

 

Hoe helpt Solidaridad?

Solidaridad komt in actie voor een wereld waarin alles wordt gemaakt en gekocht in solidariteit met mens, milieu en toekomstige generaties. Daarom helpen we boeren, fabriekswerkers, ondernemers en andere ‘makers’ over de hele wereld aan meer kennis, rechten, kansen en connecties. Zodat ze meer winst maken, op een zo duurzaam mogelijke manier. En we helpen consumenten om solidaire keuzes te maken in de winkel.

Zodat iedereen geniet van de beste, lekkerste of mooiste producten. Waar elke maker een eerlijke prijs voor krijgt, om er goed van te leven. Waardoor we onze aarde sparen. Winst voor iedereen, dus. Help je mee? 

Word ook solidair

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je altijd weet wanneer we je hulp kunnen gebruiken. Ontvang ons laatste nieuws en lees hoe en waar je zo solidair mogelijk winkelt.

Meld je aan

Wil je meer doen? Met jouw donatie komen wij in actie voor winst voor iedereen.

Doneer