Duurzame kijk- lees- en luistertips

Verkiezingsuitslag in bredere context

📈 Benieuwd hoe de verkiezingsuitslag in een bredere historische context te plaatsen is? In de podcast Leven na de Groei bespreekt Paul Schenderling hoe de uitslag misschien wel meer een stem is tegen het neoliberalisme dan een stem vóór het beleid van de PVV. 

Tijdreizen naar de toekomst

🌍 Benieuwd wat jij gaat merken van klimaatverandering? NOS ontwikkelde de Thermomether van je toekomst en neemt je alvast mee op reis door de tijd. 

Groen doen in consumptiemaatschappij

👟 Veel grote bedrijven doen wel wat groen, maar het lukt ze niet om het probleem bij de bron aan te pakken. Journalist Emy Demkes zocht uit waar bij Decathlon de sportschoen wringt.

9 tips voor duurzame kerst

🎄 De maand van feestelijke diners en cadeautjes… Benieuwd hoe je al die feestelijkheden zo groen mogelijk aanpakt? Milieudefensie zette 9 tips voor een duurzame kerst op een rijtje. 

Shiny outfits

✨ Tips voor een shiny feestoutfit: kies voor tweedehandsleen kleding van vrienden of familie of, als je echt iets nieuws wil, kies voor duurzame merken. Check onze pagina voor meer duurzame kledingtips

(H)eerlijke chocolademelk

🍫 Benieuwd naar de lekkerste duurzame warme chocolademelk? De redactie van Vanaf Hier testte zeven verschillende merken.

Duurzame tips in jouw inbox?

Elke maand sturen wij een nieuwsbrief met ons laatste nieuws en duurzame kijk-, lees- en luistertips! Meld je snel aan en ontvang deze duurzame tips in jouw inbox.